VIP Hypnose op verplaatsing

Prive hypnose op locatie

Indien jij wenst, verplaats ik mij graag naar jou toe, wereldwijd.
Na een kwalificatiegesprek en de nodige formaliteiten vervuld te hebben mag je mij snel verwachten. Ik draag absolutie discretie hoog in het vaandel, niemand zal weten wie ik ben en wat ik kom doen. Ik wil dit gerust vastleggen in een overeenkomst zodat jij absolute zekerheid hebt op de best mogelijke en discrete hulp. Immers, niets gaat boven persoonlijk contact en live-begeleiding!

Hoe het allemaal begon...

Het was begin december 2017 en ik keek naar een documentaire over het leven van George Michael. Het leek erop dat deze getalenteerde man alles had wat hij wilde; zanger, songwriter, muziekproducent, knap, geliefd, en rijk. Helaas was hij heel ongelukkig diep vanbinnen. Op 25 december 2016 overleed hij aan meerdere gezondheidsproblemen veroorzaakt door intense emotionele pijn dat hij tevergeefs poogde te verdoven met alcohol en drugs. Een onnodige dood. Had hij hulp kunnen vragen zonder angst herkend te worden, had zijn leven er misschien anders uitgezien. Vanaf nu is dat mogelijk…

Als emotionele pijnstillers niet meer helpen

Ik weet maar al te goed hoe mensen hun emotionele pijn proberen te verdringen. Ze gaan emotionele pijnstillers gebruiken in de vorm van alcohol en drugs. Tot zij op een dag hopelijk beseffen dat zij hulp nodig hebben. De meeste mensen gaan dan naar een psycholoog of psychotherapeut. Of als dezen niet kunnen helpen komen ze naar iemand als ik, een hypnotherapeut of hypnotiseur…

Wat als je niet zomaar in een wachtkamer kunt plaatsnemen?

George Michael kon die hulp niet inschakelen; hij kon geen voet buiten zetten of iemand zou hem hebben opgemerkt. Hij kon niet anders dan vanbinnen stil afzien, terwijl ook hij recht had op goede mentale en emotionele ondersteuning. Intens tragisch om te zien. Toch snap ik dat een publiek figuur als hij, of ieder ander welgesteld persoon, niet zomaar ergens in een wachtkamer gaat zitten wachten op zijn beurt.

Een speciaal hypnose traject voor VIPs wereldwijd

Toen, op dat moment, terwijl ik met tranen zat te kijken, drong het ten volle tot mij door dat deze mensen in de kou blijven staan. Ik nam het besluit hier iets aan te doen en heb een speciaal VIP hypnosetraject ontwikkeld waarbij je niet in die wachtkamer hoeft te gaan zitten met alle risico’s van dien. We draaien het om. Ik ontmoet jou op de locatie die jouw voorkeur heeft. En dat zelfs wereldwijd. Omdat ook VIPS soms behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon die hun kortdurende en doeltreffende ondersteuning biedt.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Na een vrijblijvend Zoomgesprek stel ik een plan op maat op dat gericht is op jouw specifieke hulpvraag. Als mijn plan je aanspreekt, spreken wij meteen af voor een eerste sessie op een locatie naar keuze. Waar je maar wenst. Dat bespaart tijd en is discreet. Niemand zal ooit te weten komen wat het doel is van mijn bezoek. In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we samen wat er precies nodig is, en zal ik mijn plan nog beter daarop aanpassen. Gedurende het traject kun je rekenen op mijn volle 100% aandacht, expertise en inzet. Tussen onze bijeenkomsten door ben ik altijd beschikbaar via email.

Durf de stap te zetten

Dus ben je bekende Vlaming, Nederlander of andere wereldburger, heb je behoefte aan hulp, maar durf je de stap niet te zetten uit angst voor roddel en achterklap of exposure? Meld je dan via e-mail aan voor een discreet kennismakingsgesprek via Zoom. Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op goede mentale en emotionele ondersteuning.

Hoeveel bedraagt jouw investering voor een levensveranderende transformatie?

Ik lever diepgaande en levensveranderende transformaties in absolute discretie. Gezien mijn VIP-cliënten geen exposure wensen kan ik geen reviews vermelden, maar neem gerust een kijkje elders op deze website en lees wat andere cliënten schrijven over hun ervaring met mij. Check zeker ook mijn Google-reviews hieronder. Investering is op maat en volledig afhankelijk van jouw probleem, ik kan daar dus niet zomaar een bedrag opplakken. In België of in Nederland mij verplaatsen zal uiteraard goedkoper zijn dan dat je mij laat overvliegen naar bijvoorbeeld Spanje, het Verenigd Koninkrijk of Dubai… .

Wat cliënten zeggen over mij: enkele reviews

Reviews e1703593478393 1

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ontdek vandaag nog de voordelen van hypnose en neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke en vertrouwelijke sessie.

David Ost Hypnotherapeut Oostende scaled e1710012355287

David Ost

Erkend hypnotherapeut sinds 2003

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil graag opgebeld worden

Vraag NU jouw kosteloze en geheel vrijblijvende gesprek aan!