Afvallen

Afvallen en hypnose

Mijn persoonlijke ervaring

David2018 e1712513629571
DavidOst e1712513516315

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om op gewicht te komen. Toen ik in 2018 mijn traject van 3 sessies startte verloor ik 20kg. Ik ken de valkuilen en de addertjes onder het gras en help je deze te vermijden als je mij toestaat jou te helpen afvallen met hypnose.

Hoe werkt het?

Sessie 1.

Na goed geluisterd te hebben waar je het moeilijk mee hebt mbt gewicht verliezen, leg ik je uit wat mijn werkwijze is en zal ik deze eens demonstreren zodat eventuele angst direct kan verdwijnen. Tijdens de eerste sessie gaan we vooral emotioneel eten en stress-eten stoppen; we gaan ook de zin en drang naar zoetigheid wegnemen en het nog enkele gezonde eetgewoonten aanleren. Als je de dagen na jouw eerste sessie merkt dat de vooropgestelde veranderingen door jouw onderbewustzijn uitgevoerd worden, dan mag jij jouw tweede sessie inplannen in mijn online-agenda; wij weten dan dat de gemaakte afspraken door je onderbewustzijn nagekomen worden en kunnen er van uitgaan dat ook de volgende 2 sessies een succes zullen worden…

Sessie 2.

In de tweede sessie gaan we de gegeven suggesties nogmaals versterken. Aangezien wij nu zeker weten dat jouw onderbewustzijn mijn instructies goed opvolgt, zal ik het verder diepgaande veranderingen laten maken. Ik ga het vragen om je sneller een voldaan gevoel te geven tijdens het eten zodat je op tijd kunt stoppen met eten. Intussen kan je al makkelijk weerstaan aan snoep en snacks en ga je vanuit jezelf ook gezondere keuzes maken op het gebied van voeding die jou zullen helpen om jouw streefgewicht te behalen. Indien nodig kan er ook een derde sessie ingepland worden die aan jouw specifieke noden en behoeften voldoet…

Sessie 3.

In deze sessie kijken we na wat er jou nog verhindert om vlot af te vallen. Soms steken de laatste restantjes van oude denk-en gedragspatronen de kop op tussen sessie 2 en 3. We gaan het nodige doen om deze te neutraliseren of los te laten zodat er jou niets meer in de weg zit om jouw streefgewicht te bereiken. Op deze manier worden de nieuwe eetpatronen nieuwe eetgewoonten op lange termijn. Zo blijf je niet afhankelijk van mij en heb je de controle over jouw eten en jouw leven terug!
Je kan dan opnieuw genieten van eten maar zonder overdadig te zijn. Kledij waar je niet meer in kon past je opnieuw als gegoten of is te groot geworden… Geen schaamte meer om op foto’s te staan of als je voor een spiegel staat…

Lees het artikel uit "Story"

Een journaliste kwam in 2016 de eerste sessie om af te vallen volgen en schreef dit:

artikelstory serialized1 1
Story

Ervaringen afvallen onder hypnose:

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ontdek vandaag nog de voordelen van hypnose en neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke en vertrouwelijke sessie.

David Ost Hypnotherapeut Oostende scaled e1710012355287

David Ost

Ervaren hypnotiseur sinds 2003

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil graag opgebeld worden

Twijfel je nog?

Ik begrijp je. Je kent immers de kracht van hypnose nog niet. Daarom laat ik je graag eens meekijken naar een sessie met een vrijwilliger (met zijn expliciete toestemming).
Zo kan je zien hoe zo’n sessie kan verlopen.
Mocht je nog vragen hebben, stel ze mij dan gerust…
Zie hoe ik zelf 20 kg ben vermagerd met hypnose, lees het artikel uit Story waarin een onafhankelijke journaliste haar ervaring deelt toen zij de eerste sessie kreeg van mij…