Logo website

Algemene voorwaarden

Betaling

Betaling in de praktijk te Oostende gebeurt ter plaatse bij voorkeur met contant geld. Er is geen betaalterminal aanwezig.

Geen medische diensten

David Ost is geen arts, psychiater noch psycholoog. David Ost stelt dus geen medische diagnoses, schrijft geen geneesmiddelen voor en levert geen medische diensten. Gelieve uw arts te consulteren indien u medische zorg nodig heeft.

Afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak annuleert ten minste 24 uur op voorhand, is dit geheel kosteloos. Wanneer je een afspraak wenst te annuleren binnen de 24u voorafgaand op de afspraak, wordt er €50 in rekening gebracht. Een afspraak kan je gemakkelijk tijdig annuleren via het online afsprakensysteem. (hiervoor klik je op ‘afspraak beheren’ in jouw bevestigings-email dat je krijgt na boeking). Verzuim je dit, dan wordt een factuur verzonden die onderhevig is aan de algemene betalingsvoorwaarden die erop vermeld staan en is de rechtbank van het kanton Brugge bevoegd.

Niet komen opdagen zonder verwittigen of afwezig zijn op de geboekte afspraak zonder annulatie

In het kader van degelijke praktijkvoering worden gemiste afspraken of no-shows altijd volledig aangerekend. Je kan desgewenst tot 24u op voorhand kosteloos en gemakkelijk jouw afspraak verzetten of annuleren. Verzuim je dit dan wordt dan een factuur verzonden ten bedrage van de door jou gemaakte boeking die onderhevig is aan de algemene betalingsvoorwaarden die erop vermeld staan.

Betwisting

De overgrote meerderheid van mijn cliënten behalen schitterende resultaten. Toch is het raadzaam ook een betwistingsclausule in de Algemene Voorwaarden te voorzien. In geval van betwisting, dwz. ontevredenheid van de cliënt over het bereikte resultaat, is verhaal niet mogelijk. Het is duidelijk dat het resultaat erg afhankelijk is van de motivatie én de toewijding én de inspanning van de cliënt. Ook al doe ik mijn werk correct, er kan enkel van een goed resultaat gesproken worden als jouw onderbewustzijn de veranderingen maakt. In geen geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Het boeken van een afspraak betekent de automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.