unsplash 9cKXFH5Ll3Y

Hypnose bij stress

Met hypnose kan ik je helpen om innerlijke rust te vinden. Als ervaren hypnotiseur begeleid ik je door middel van ontspanningstechnieken en suggesties, waardoor je in een diepe staat van ontspanning komt en negatieve gedachten los kunt laten. Het resultaat? Een rustiger en kalmer gevoel, waardoor je beter kunt omgaan met stress en meer innerlijke vrede kunt bereiken. Soms kan het nuttig zijn om nog een vervolgsessie te volgen maar dat is volledig afhankelijk van de aard van jouw situatie. Toch zal ik mij maximaal inspannen om jou in 1 hypnose sessie zoveel mogelijk te ontlasten omdat ik jou niet onnodig op kosten wil jagen…

Hoe hypnose kan helpen bij stress

Jouw innerlijke rust kan door verscheidene gebeurtenissen verstoord zijn. Dagelijks terugkomende stress (thuis en/of op het werk of onderweg daar naartoe), onverwachte emotionele gebeurtenissen, ziekte of eenzaamheid… Al deze zaken en nog veel meer, verstoren jouw innerlijke rust. Misschien kan je aan deze zaken niks veranderen maar wel aan de manier waarmee jij er onbewust mee omgaat. In hypnose gaan wij net dit gaan veranderen zodat dit jouw innerlijke rust niet meer in de weg zit.

Stress en hypnose: enkele ervaringen van cliënten

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ontdek vandaag nog de voordelen van hypnose en neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke en vertrouwelijke sessie.

David Ost Hypnotherapeut Oostende scaled e1710012355287

David Ost

Ervaren hypnotiseur sinds 2003

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil graag opgebeld worden

Hypnose helpt bij stress

Hypnose bij stress maakt gebruik van verschillende technieken en suggesties om je te helpen ontspannen en je stressniveau te verlagen. Tijdens een sessie zal de ik je in een comfortabele positie plaatsen en je begeleiden naar een diepe staat van ontspanning. Van daaruit zullen positieve suggesties worden gegeven om negatieve gedachten en stress te verminderen. Hypnose kan ook helpen bij het identificeren van de bronnen van stress in je leven en het aanleren van nieuwe coping-mechanismen om ermee om te gaan. Ik werk graag samen met jou om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.
Sta mij toe je te helpen stressvrij te worden en een leven met meer rust en balans te bereiken!

rusttt