Is Hypnose ook iets voor u

Hypnotiseur David Ost

Ik was al van in mijn tienerjaren gefascineerd door hypnose na een demonstratie op een beurs.  Na enkele intense cursussen startte ik in 2003 mijn praktijk, toen nog in Geraardsbergen. Een echtscheiding zorgde voor mijn verhuis naar Oostende in 2018. Mijn praktijk in Oostende is intussen een vertrouwd begrip geworden waar hulpzoekenden vanuit het ganse land naartoe komen om geholpen te worden met hypnose. Ook artsen verwijzen regelmatig eens iemand door… . 
Mijn doelstelling? Zoveel mogelijk mensen helpen met hypnose!

David Ost over hypnose en therapie

Hypnose kan een goed hulpmiddel zijn om slechte gewoonten te veranderen. Zelf zet ik het enkel hiervoor in; ik geef geen therapie daar ik niet opgeleid ben hiervoor, dat laat ik wel over aan psychologen en erkende psychotherapeuten. Deze verwijzen af en toe door naar mij als zij zelf niet meer in staat zijn om hulp te bieden. Het is zo dat mensen die cliënt worden bij mij, vaak alles al geprobeerd hebben en niet de gepaste hulp vonden in het reguliere circuit.

Uiteraard zijn er (zoals in elk vakgebied) charlatans actief die veelbelovende en misleidende claims maken. Daar distantieer ik mij ver van. Hypnose is geen wondermiddel, wel een goed hulpmiddel die voor doorbraken kan zorgen en het welzijn kan bevorderen.

samba

Waarmee kan hypnose jou helpen?

Ontdek de transformatieve kracht van hypnose. Van stressvermindering en gewichtsbeheersing tot helpen bij stoppen met roken, hypnose biedt een holistische benadering om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Afvallen scaled 1

Afvallen

Ervaar de kracht van hypnose en val makkelijker af, met of zonder virtuele maagband

StoppenMetRoken scaled 1

Stoppen met roken

Volgens wetenschappelijke studies geeft hypnose de beste slaagkans om te stoppen met roken

InnerlijkeRust scaled 1

Innerlijke rust vinden

Hypnose helpt jou om innerlijke rust te vinden en deze ook te
behouden

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ontdek vandaag nog de voordelen van hypnose en neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke en vertrouwelijke sessie.

David Ost Hypnotherapeut Oostende scaled e1710012355287

David Ost

Ervaren hypnotiseur sinds 2003

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil graag opgebeld worden