Hypnose Oostende

Angst overwinnen met hypnose en hypnotherapie

vrouw met angst

Hypnose kan een effectieve behandeling zijn voor angststoornissen. Tijdens een hypnosesessie wordt je in een ontspannen toestand gebracht en wordt jouw onderbewuste aangesproken. Door middel van suggesties en visualisaties kunnen de negatieve gedachtenpatronen en angstreacties worden aangepakt.

Hypnose kan helpen om diepgewortelde angstgevoelens te verminderen, zelfvertrouwen op te bouwen en innerlijke rust te vinden. Bij Hypnose Oostende bieden we professionele hypnotherapie aan om mensen te helpen omgaan met hun angsten en een beter leven te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe hypnose je kan helpen jouw angst te overwinnen.

Hypnose bij angst

Angststoornissen zijn een veelvoorkomend probleem dat veel mensen treft. Deze stoornissen kunnen variëren van algemene angststoornissen tot specifieke fobieën en paniekstoornissen. Mensen met angststoornissen kunnen last hebben van overmatige en ongecontroleerde angstgevoelens, die kunnen leiden tot lichamelijke symptomen zoals hartkloppingen, zweten en kortademigheid.

Hypnose kan een effectieve behandelmethode zijn voor angststoornissen, omdat het kan helpen bij het verminderen van de angstgevoelens en het herprogrammeren van de negatieve gedachten en overtuigingen die gepaard gaan met deze stoornissen.

Bij Hypnose Oostende bieden we professionele hypnotherapie aan om mensen te helpen omgaan met hun angststoornissen en een betere gemoedstoestand te bereiken.

Als ervaren hypnotherapeut help ik jou om in een diepe ontspanning te komen, waardoor het onderbewustzijn toegankelijk wordt. Hierdoor kunnen we negatieve patronen en overtuigingen herkennen en transformeren. Door middel van suggesties en visualisatietechnieken kunnen we het onderbewustzijn herprogrammeren en positieve veranderingen tot stand brengen.


Hypnose kan ook helpen bij het aanpakken van de onderliggende oorzaken van angststoornissen, zoals traumatische ervaringen of negatieve levensgebeurtenissen. Bij Hypnose Oostende streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin cliënten kunnen werken aan het overwinnen van hun angststoornissen en het bereiken van een gevoel van rust en welzijn. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe hypnotherapie jou kan helpen bij het overwinnen van jouw angststoornis.

Hypnose helpt bij angststoornissen

Volgende angsten reageren heel goed op hypnose:


  • Rijangst: angst om met de auto te rijden 
  • Vliegangst: angst in het vliegtuig
  • Claustrofobie: angst in kleine ruimtes (lift, scanner enz)
  • Sociale angst: angst om contact te maken met anderen
  • Angst voor dieren of insecten
  • Angst om te spreken in het openbaar
  • Angst om te slikken (slikangst)
  • Angst voor naalden

enz...

 

Wil je een afspraak?

€140/sessie

Hypnose bij angst: ervaringen van ex-cliënten:

“Ik heb geen schrik meer in de auto. Gisteravond naar zee, donker, file en autostrade, dé ideale uitdaging, maar ik had

geen enkele keer zweethanden, ben niet kortademig geweest...

Mijn bezoek aan jou heeft mijn hele leven veranderd, waarvoor heel erg dank!"


Barbara Lamiroy

“Ik ben bij u langsgeweest owv mijn vliegangst. Wij zijn kort nadien vertrokken naar Dubai en ik heb een fantastische vlucht gehad! Mijn man kon het het echt niet geloven dat dit mogelijk was, we hebben er 2 dagen lang over gesproken omdat wij er zo verbaasd over waren!"


Sandy De Freyne

“ik had sinds lange tijd problemen met presentaties; ik klapte volledig dicht. De dag na onze sessie sprong ik direct in het oog met het presenteren van mijn kandidaat. Ik kan echt niet beschrijven hoe dankbaar ik je ben, ik voel mij nu veel zekerder”


Donny Croons

Angst verdwijnt na hypnose


In 2016 daagde een groepje studenten van het RITCS mij uit om iemand onder hen met zeer sterke angst voor hoge gebouwen te bevrijden met hypnose. Live op film, zonder mogelijkheid om bij eventuele mislukking, terug te krabbelen. Ik nam de uitdaging aan en het resultaat is dat de angst verdwenen was na hypnose. Destijds nog gefilmd in mijn zwaardere periode in mijn praktijk te Geraardsbergen...