Hypnotiseur David Ost

Ik was al van in mijn tienerjaren gefascineerd door hypnose na een demonstratie op een beurs.  Na enkele intense cursussen startte ik in 2003 mijn praktijk, toen nog in Geraardsbergen. Een echtscheiding zorgde voor mijn verhuis naar Oostende in 2018. Mijn praktijk in Oostende is intussen een vertrouwd begrip geworden waar hulpzoekenden vanuit het ganse land naartoe komen om geholpen te worden met hypnose. Ook artsen verwijzen regelmatig eens iemand door… . 
Mijn doelstelling? Zoveel mogelijk mensen helpen met hypnose!

David Ost over hypnose en therapie vandaag

Hypnose kan een goed hulpmiddel zijn om slechte gewoonten te veranderen. Zelf zet ik het enkel hiervoor in; ik geef geen therapie daar ik niet opgeleid ben hiervoor, dat laat ik wel over aan psychologen en erkende psychotherapeuten. Deze verwijzen af en toe door naar mij als zij zelf niet meer in staat zijn om hulp te bieden. Het is zo dat mensen die cliënt worden bij mij, vaak alles al geprobeerd hebben en niet de gepaste hulp vonden in het reguliere circuit.

Uiteraard zijn er (zoals in elk vakgebied) charlatans actief die veelbelovende en misleidende claims maken. Daar distantieer ik mij ver van. Hypnose is geen wondermiddel, wel een goed hulpmiddel die voor doorbraken kan zorgen en het welzijn kan bevorderen.

Voorts betreur ik ook dat er overal mensen met te weinig bagage of ervaring zich profileren als hypnotherapeut na amper 1 cursus van een week en meteen met hulpzoekenden aan de slag gaan en er veel geld voor vragen. Je moest eens weten hoe vaak ik cliënten over de vloer krijg die eerder bij een collega geweest zijn en teleurgesteld bij mij aankloppen. Vaak zijn deze mensen niet eens in hypnose geweest maar zijn ze hooguit ontspannen geweest terwijl ze met gesloten ogen moesten luisteren naar iemand die een algemene tekst voorlas! 

DIT IS GEEN HYPNOSE!!!

Als je bij mij komt zal ik je laten beseffen dat je in hypnose bent, je zal het weten…en dan wordt wat voor jou moeilijk of onmogelijk leek, mogelijk… .

Waarmee kan hypnose jou helpen?

Ontdek de transformatieve kracht van hypnose. Van stressvermindering en gewichtsbeheersing tot helpen bij stoppen met roken, hypnose biedt een holistische benadering om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Afvallen met hypnose

Afvallen

Ervaar de kracht van hypnose en val makkelijker af, met of zonder virtuele maagband

stoppen met roken

Stoppen met roken

Volgens wetenschappelijke studies geeft hypnose de beste slaagkans om te stoppen met roken

innerlijke rust

Innerlijke rust vinden

Hypnose helpt jou om innerlijke rust te vinden en deze ook te behouden

Angsten Overwinnen

Angst overwinnen

Hypnose is een zeer doeltreffende manier om van angst af te komen, zelfs als je er al een heel lange tijd mee zit.