Wie is David Ost?

In 1975 werd ik geboren in een arbeidersgezin en groeide op in een klein dorpje in het Pajottenland waar er letterlijk niets te doen viel. Ik werd op school vaak gepest en uitgesloten van de vriendenclubjes waardoor ik al snel op mijzelf aangewezen was. Ik heb dan ook uren en uren op mijn kamertje versleten. In die tijd was er geen afleiding zoals nu, internet bestond nog niet en dus las ik boeken. Onderwerpen waren spiritualiteit en paranormale fenomenen, maar ook boeken over psychologie en de kracht van het denken op je leven. Ook de boeken van C.G. Jung heb ik verslonden. Als ik hier nu op terugkijk ben ik dankbaar dat het allemaal zo gelopen is; toen werd de basis gelegd voor het mooie werk dat ik nu mag doen voor de wereld. Toen ik 14 was ben ik in een spiritistische kring toegelaten en leerde ik de geheimen van het mediumschap. Op mijn 18de was het tijd om te studeren en werd ik naar Aalst gestuurd om verpleegkunde te leren. Tot op heden oefen ik ook dit beroep nog uit, zij het deeltijds. Ik kwam veel interessante mensen tegen welke mij hun eigen geheimen toevertrouwden. Zo ook Henri Haelterman die in die periode dé referentie was voor hypnose. Henri heeft mij veel zaken geleerd die je niet in boeken of cursussen kunt terugvinden en zo leerde ik hypnose. Het duurde dan ook niet lang vooraleer ik mijn eigen praktijk begon (2003), toen nog in Geraardsbergen. Daar heb ik gewoond en gewerkt tot mijn echtscheiding en verhuis naar Oostende in 2018. Intussen merkte ik op dat mensen helemaal niet in een trance hoefden te gaan om met hun onderbewustzijn of Hogere Zelf te kunnen spreken. Ik besloot mijn gevoel te volgen en creëerde mijn eigen werkwijze die in geen enkel opzicht leek op klassieke hypnose en dus werd het tijd om afstand te nemen van dit concept en mijn gevoel verder te volgen. Zo kwam deze website tot stand.

Mijn persoonlijke visie


We worden allemaal geboren met een soort GPS die ons precies in de situaties brengt die wij nodig hebben om de levenslessen te leren welke wij voorop gesteld hebben.  Die "GPS" noem ik het Hogere Zelf. Dit is zeer wijs en intelligent maar houdt soms oud gedrag in stand welke jou nu kan belemmeren om gezond en gelukkig te zijn. Ik beschouw het als mijn taak om, dankzij mijn gave/talent om met het Hogere Zelf te kunnen communiceren, mijn medemens te helpen obstakels uit de weg te ruimen in hun leven. 

Mijn interesses


Je weet nu dat ik veel boeken lees. Mijn voorkeur gaat hier naar de boeken van Hans Peter Roel uit Nederland omdat ik mezelf en mijn levensloop hier zo in herken.  Er zit ook een samenwerking aan te komen met deze interessante man. Synchroniciteit heeft ons namelijk bij elkaar gebracht. Verder geniet ik graag van het leven: wandelen,  lekker eten,  reizen.  Ik steun ook op regelmatige basis goede doelen. Zo bijvoorbeeld de Orde van Tempeliers uit Brugge die arme mensen steunen met voedselpakketten, kledij enz... .

Wil je een afspraak? 

Voor een levensveranderende sessie vraag ik €125

Covid-19 regels worden nageleefd!

Wil je een afspraak maken?

Jouw investering: €125 - BOEK NU

Covid-19 regels worden nageleefd!

No shows worden volledig aangerekend

Algemene voorwaarden

Privacy

Contact:

Praktijk van David Ost 

Koningsstraat 58 - 8400 Oostende

Volg mij:

Disclaimer: David Ost is geen arts en geen (psycho)therapeut noch psycholoog. Hij geeft geen medisch advies of medische behandeling. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met uw arts of een psycholoog of psychotherapeut wanneer u vragen heeft over uw (geestelijke) gezondheid. David Ost begeleidt mensen om hun probleem zelf op te lossen. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon en kunnen bijgevolg niet gegarandeerd worden. In het kader van de wet op onwettige uitoefening van de geneeskunde wenst David Ost te verklaren dat "elke sessie uitsluitend gezien dient te worden als een vorm van persoonlijk entertainment"


Copyright © David Ost 2020. Alle rechten voorbehouden