Wie is David Ost?

In 1975 werd ik geboren in een arbeidersgezin en groeide op in een klein dorpje in het Pajottenland waar er letterlijk niets te doen viel. Ik werd op school vaak gepest en uitgesloten van de vriendenclubjes waardoor ik al snel op mijzelf aangewezen was. Ik heb dan ook uren en uren op mijn kamertje versleten. In die tijd was er geen afleiding zoals nu, internet bestond nog niet en dus las ik boeken. Onderwerpen waren boeken over psychologie en de kracht van het denken op je leven. Ook de boeken van C.G. Jung heb ik verslonden. Als ik hier nu op terugkijk ben ik dankbaar dat het allemaal zo gelopen is; toen werd de basis gelegd voor het mooie werk dat ik nu mag doen voor de wereld. Op mijn 18de was het tijd om te studeren en werd ik naar Aalst gestuurd om verpleegkunde te leren, een mooi beroep dat ik graag heb gedaan maar mijn focus ligt nu op het bereiken van zoveel mogelijk mensen wereldwijd om hen te laten genieten van mijn unieke coachingtalent. Ik ben dan ook bijzonder trots te mogen vermelden dat ik opgeleid ben door Anthony Robbins (USA). Het duurde dan ook niet lang vooraleer ik mijn eigen praktijk begon (2003), toen nog in Geraardsbergen. Daar heb ik gewoond en gewerkt tot mijn echtscheiding en verhuis naar Oostende in 2018. Dagelijks ervaar ik synchroniciteit en sinds ik de principes toepas van de wet van aantrekkingskracht zoals vermeld in de documentaire The Secret, heb ik werkelijk het leven van mijn dromen gecreëerd en dat wil ik jou ook helpen bereiken.

Op regelmatige basis steun ik ook anoniem goede doelen omdat het mij een goed gevoel geeft om mijn minder fortuinlijke medemensen een duwtje in de rug te kunnen geven. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en jou te mogen helpen ook jouw dromen te realiseren!

Mijn persoonlijke visie


We worden allemaal geboren met een soort GPS die ons precies in de situaties brengt die wij nodig hebben om de levenslessen te leren welke wij voorop gesteld hebben.  Die "GPS" noem ik het onderbewustzijn. Dit is zeer wijs en intelligent maar houdt soms oud gedrag in stand welke jou nu kan belemmeren om gezond en gelukkig te zijn. Ik beschouw het als mijn taak om, dankzij mijn gave/talent om met het onderbewustzijn te kunnen communiceren, mijn medemens te helpen obstakels uit de weg te ruimen in hun leven. 

Mijn interesses


Je weet nu dat ik veel boeken lees. Mijn voorkeur gaat hier naar de boeken van Hans Peter Roel uit Nederland omdat ik mezelf en mijn levensloop hier zo in herken.  Er zit ook een samenwerking aan te komen met deze interessante man. Synchroniciteit heeft ons namelijk bij elkaar gebracht. Verder geniet ik graag van het leven: wandelen,  lekker eten,  vliegen, reizen en belangeloos mensen helpen die minder fortuinlijk zijn dan ikzelf.

Wil je een afspraak? 

Voor een levensveranderende sessie vraag ik €125. Je kan langskomen in mijn praktijk in Oostende of online-sessies volgen via Zoom. Als je voor online sessies kiest, maak dan jouw afspraak met mij via de contactpagina.

Covid-19 regels worden nageleefd!