Hypnose Oostende

Wie is David Ost?

In 1975 werd ik geboren in een arbeidersgezin en groeide op in een klein dorpje in het Pajottenland waar er letterlijk niets te doen viel. Ik werd op school vaak gepest en uitgesloten van de vriendenclubjes waardoor ik al snel op mijzelf aangewezen was. Ik heb dan ook uren en uren op mijn kamertje versleten. In die tijd was er geen afleiding zoals nu, internet bestond nog niet en dus las ik boeken. Onderwerpen waren boeken over psychologie en de kracht van het denken op je leven. Ook de boeken van C.G. Jung heb ik verslonden. Als ik hier nu op terugkijk ben ik dankbaar dat het allemaal zo gelopen is; toen werd de basis gelegd voor het mooie werk dat ik nu mag doen voor de wereld. Op mijn 18de was het tijd om te studeren en werd ik naar Aalst gestuurd om verpleegkunde te leren, een mooi beroep dat ik graag doe maar mijn focus ligt nu op het bereiken van zoveel mogelijk mensen om hen te helpen. Het duurde dan ook niet lang vooraleer ik mijn eigen praktijk begon (2003), toen nog in Geraardsbergen. Daar heb ik gewoond en gewerkt tot mijn echtscheiding en verhuis naar Oostende in 2018. 


Mijn persoonlijke visie


We worden allemaal geboren met een soort GPS die ons precies in de situaties brengt die wij nodig hebben om de levenslessen te leren welke wij voorop gesteld hebben.  Die "GPS" noem ik het onderbewustzijn. Dit is zeer wijs en intelligent maar houdt soms oud gedrag in stand welke jou nu kan belemmeren om gezond en gelukkig te zijn. Ik beschouw het als mijn taak om, dankzij mijn gave/talent om met het onderbewustzijn te kunnen communiceren, mijn medemens te helpen obstakels uit de weg te ruimen in hun leven. 

Mijn interesses


Ik blijf mij steeds bijscholen: training never stops! Ik ben bijzonder geinteresseerd in het werk van Dr. Joe Dispenza en Tony Robbins.

Ik kijk dus zelden of nooit nog tv; in de plaats volg ik trainingen en cursussen welke ik dan integreer in mijn sessies. 

Ik hou van de zon en avontuur, van genieten van het leven: lezen, reizen, een strandwandeling, een diepgaand gesprek maar ook geregeld eens mijn innerlijke kind loslaten en gewoon zot doen ;-)