Hypnose Oostende

Afvallen met hypnose en de virtuele maagband  

De voordelen van een virtuele maagband


  • De onderliggende oorzaken van overdadig eten worden aangepakt en veranderd
  • Je gaat vanzelf met minder eten sneller voldaan zijn 
  • Zin in zoet en snacks verdwijnt waardoor afvallen gemakkelijker wordt
  • Zeer goede resultaten. Ook op lange termijn
  • Geen gevaarlijke complicaties, geen narcose, geen littekens en huidoverschot
  • Op enkele uitzonderingen na, zijn mijn cliënten zeer tevreden (lees de reviews)

Bereik jouw streefgewicht met de virtuele maagband hypnose:

Sessie 1


Na goed geluisterd te hebben waar je het moeilijk mee hebt mbt gewicht verliezen, leg

ik je uit wat mijn werkwijze is en zal ik deze eens demonstreren zodat eventuele angst direct kan verdwijnen. Ik zal jouw onderbewustzijn vanop afstand aanspreken en de mogelijkheid geven om ja en neen te antwoorden op mijn vragen. Tijdens de eerste sessie gaan we vooral emotioneel eten en stress-eten stoppen; we gaan ook de zin en drang naar zoetigheid wegnemen en het nog enkele gezonde eet-

gewoonten aanleren. Als je de dagen na jouw eerste sessie duidelijk merkt dat de vooropgestelde veranderingen door jouw onderbewustzijn uitgevoerd worden, dan mag jij jouw tweede sessie inplannen in mijn online-agenda; wij weten dan dat de gemaakte afspraken door je onderbewustzijn nagekomen worden en kunnen er van uitgaan dat ook de volgende 2 sessies een succes zullen worden en ook jij jouw streefgewicht zal kunnen behalen!

Sessie 2


In de tweede sessie gaan we dan over tot het virtueel plaatsen van jouw maagband. Aangezien wij nu zeker weten dat jouw onderbewustzijn mijn instructies goed opvolgt, zal ik het verder diepgaande veranderingen laten maken. Ik ga het vragen om in jouw gedachten een virtuele maagband te plaatsen en jou alle voordelen ervan te geven. Na afloop zal je merken dat je sneller voldaan bent tijdens het eten en dat je op tijd zult stoppen, zelfs als er nog overschot is. Na sessie 2 beginnen de meesten vlot gewicht te verliezen zonder moeite. Intussen kan je al makkelijk weerstaan aan snoep en snacks en ga je vanuit jezelf ook gezondere keuzes maken op het gebied van voeding die jou zullen helpen om jouw streefgewicht te behalen. Om zeker te zijn dat je blijvend resultaat gaat ondervinden, is het wenselijk om een derde en laatste sessie in te plannen om eventueel jouw virtuele maagband nog wat aan te spannen en op te ruimen wat eventueel nog in de weg zit.

Sessie 3


In de laatste sessie kijken we dan na of jouw virtuele maagband inderdaad strak genoeg zit of wat verder moet aangespannen worden. Vaak steken de laatste restantjes van oude denk-en gedragspatronen de kop op tussen sessie 2 en 3. We gaan het nodige doen om deze te neutraliseren of los te laten zodat er jou niets meer in de weg zit om jouw streefgewicht te bereiken. Op deze manier worden de nieuwe eetpatronen nieuwe eetgewoonten op lange termijn. Zo blijf je niet afhankelijk van mij en heb je de controle over jouw eten en jouw leven terug!


-25 kg na mijn eigen virtuele maagband!

Als geen ander WEET ik hoe moeilijk het is om op juw streefgewicht te komen. Toen ik in 2018 de virtuele maagband op mezelf toepaste, verloor ik makkelijk 25kg en nog steeds zit ik rond mijn streefgewicht. Ik ken de valkuilen en de addertjes onder het gras en help je deze te vermijden als je mij toestaat jou te helpen afvallen met de virtuele maagband en hypnose.

Lees het artikel over mij in "Story"

Een journaliste kwam in 2016 de eerste sessie volgen en schreef dit:

Tijdens een 60 minuten durend consult krijg je mijn onverdeelde aandacht en zet ik mijn expertise in welke reeds honderden mensen geholpen heeft om hun doelstellingen te bereiken.


In ruil voor een levensveranderend consult van 60 minuten vraag ik van jou een investering in jezelf van €125.


(Collega's zijn duurder: daar betaal je €450 tot €750!)


Plan jouw afspraak met mij in mijn online agenda:

Dit is wat mijn cliënten vertellen over hun ervaring met de virtuele maagband:

"Vanaf dag 1 was mijn snoepdrang weg en mijn emotionele eetbuien zijn ook verleden tijd. Ik kan nu genieten van één chipje of koekje, zonder direct het hele pakje op te eten. Tot hiertoe gaat alles goed, ben blij dat ik deze stap genomen heb. Bedankt voor de hulp!"


Sylvie Verhaeghe

Roeselare

"Na mijn sessies ben ik intussen maar liefst 23 kg afgevallen! Mijn ideale gewicht voor mezelf. Heel wat vriendinnen zijn intussen jouw kant opgekomen Oprechte dank hiervoor, heerlijk gewoon!"

Tamara Noynaert

Gooik

"Na de sessies en 3 weken later ben ik bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb."Martine Moriau

Halle

"Ik had al veel diëten en afslankpillen geprobeerd maar kreeg er geen gram af. Al na 2 sessies ben ik maar liefst 3kg kwijt en heb ik al een broekmaat minder. Ik heb zo goed als geen behoefte meer aan snoep of cola zero, dit was ondenkbaar voorheen. Ik kan de virtuele maagband bij David Ost in Oostende zeker aanraden. Mijn geluk kan niet op!"


Vera Verburgh

Brugge

"Wat ik hoopte is uitgekomen: sinds mijn virtuele maagband heb ik geen enkele drang meer naar zoet en is het gemakkelijk om met veel minder eten toch genoeg te hebben en te kunnen stoppen met eten. Zonder honger of verlangen naar meer. Momenteel verlies ik op die manier ongeveer 2kg per week. Ik ben heel blij dat ik ervoor gegaan ben!"

Anny Van de Veire

Gent

"Ik kwam bij jou omdat ik graag nog wilde afvallen. Na vanalles te hebben geprobeerd lukte dit dus niet. Mijn streefdoel werd 10 kg afvallen. Ik wilde je gewoon even laten weten dat na iets meer dan acht weken ik dit doel heb bereikt en dus mijn 10 kilo kwijt ben!!!! Nogmaals super hard bedankt voor al je hulp!"Kimberley De Bie

Eeklo