Afvallen met de virtuele maagband 

De voordelen van een virtuele maagband


  • De oorzaken van overdadig eten worden aangepakt en veranderd
  • Je gaat vanzelf met minder eten sneller voldaan zijn 
  • Zin in zoet en snacks verdwijnt waardoor afvallen gemakkelijker wordt
  • Zeer goede resultaten. Ook op lange termijn
  • Geen gevaarlijke complicaties, geen narcose, geen littekens en huidoverschot
  • Op enkele uitzonderingen na, zijn mijn cliënten zeer tevreden (lees de reviews)

Sta mij eerst even toe om jou mijn inzichten van jarenlang onderzoek toe te lichten. Ik heb gedurende 17j met hypnose en het onderbewustzijn gewerkt en op deze manier heb ik heel veel mensen mogen helpen om hun streefgewicht te bereiken. Maar gaandeweg ontdekte ik dat een hypnotische trance (waar de meesten bang van zijn) eigenlijk overbodig is om door te dringen tot het onderbewustzijn of Hogere Zelf. Ik heb het talent of de gave om zonder hypnose gemakkelijk af te stemmen op jouw Hogere Zelf of onderbewustzijn en kan je zo helpen om jouw streefgewicht te bereiken zonder dat je hoeft te diëten. 


Hogere Zelf of onderbewustzijn


Ieder mens heeft een Hogere Zelf die op de achtergrond alle gedachten, handelingen en gewoonten cöordineert (net als een computer). Je hoeft er niet in te geloven, ik zal er jou op een verrassende maar leuke manier kennis laten mee maken. Dit Hogere Zelf bepaalt ook jouw eetgewoonten. Door het de mogelijkheid te bieden om met ons te communiceren via jouw lichaam, kan ik het vragen om diepgaande veranderingen te maken op gebied van eten zodat je vanzelf gezonder en minder gaat eten zonder dat je op dieet hoeft. Op deze manier wordt afvallen leuker én gemakkelijker. Zie de talrijke getuigenissen van cliënten die jou voorgegaan zijn (verder op deze pagina).

Bereik jouw streefgewicht met de virtuele maagband in 3 sessies 


Virtuele maagband sessie 1


Na goed geluisterd te hebben waar je het moeilijk mee hebt mbt gewicht verliezen, leg

ik je uit wat mijn werkwijze is en zal ik deze eens demonstreren zodat eventuele angst direct kan verdwijnen. Ik zal jouw Hogere Zelf of onderbewustzijn vanop afstand aanspreken en de mogelijkheid geven om ja en neen te antwoorden op mijn vragen. Tijdens de eerste sessie gaan we vooral emotioneel eten en stress-eten stoppen; we gaan ook de zin en drang naar zoetigheid wegnemen en het nog enkele gezonde eet-

gewoonten aanleren. Als je de dagen na jouw eerste sessie duidelijk merkt dat de vooropgestelde veranderingen door jouw Hogere Zelf uitgevoerd worden, dan mag jij jouw tweede sessie inplannen in mijn online-agenda; wij weten dan dat de gemaakte afspraken door je Hogere Zelf of onderbewustzijn nagekomen worden en kunnen er van uitgaan dat ook de volgende 2 sessies een succes zullen worden en ook jij

jouw streefgewicht zal kunnen behalen!

Virtuele maagband sessie 2


In de tweede sessie gaan we dan over tot het virtueel plaatsen van jouw maagband. Aangezien wij nu zeker weten dat jouw Hogere Zelf mijn instructies goed opvolgt, zal ik het verder diepgaande veranderingen laten maken. Ik ga het vragen om in jouw gedachten een virtuele maagband te plaatsen en jou alle voordelen ervan te geven. Na afloop zal je merken dat je sneller voldaan bent tijdens het eten en dat je op tijd zult stoppen, zelfs als er nog overschot is. Na sessie 2 beginnen de meesten vlot gewicht te verliezen zonder moeite. Intussen kan je al makkelijk weerstaan aan snoep en snacks en ga je vanuit jezelf ook gezondere keuzes maken op het gebied van voeding die jou zullen helpen om jouw streefgewicht te behalen. Om zeker te zijn dat je blijvend resultaat gaat ondervinden, is het wenselijk om een derde en laatste sessie in te plannen

om eventueel jouw virtuele maagband nog wat aan te spannen en op te ruimen wat eventueel nog in de weg zit.

Virtuele maagband sessie 3


In de laatste sessie kijken we dan na of jouw virtuele maagband strak genoeg zit of wat verder moet aangespannen worden. Vaak steken de laatste restantjes van oude denk-en gedragspatronen de kop op tussen sessie 2 en 3. We gaan het nodige doen om deze te neutraliseren of los te laten zodat er jou niets meer in de weg zit om jouw streefgewicht te bereiken. Naar het einde toe leer ik je ook hoe jij zelf jouw virtuele maagband kunt aanspannen voor het geval dit in de toekomst nodig zou zijn. Zo blijf je niet afhankelijk van mij en heb je de controle over jouw eten en jouw leven terug!


Lees het artikel over mij in "Story"

Een journaliste kwam in 2016 de eerste sessie volgen en schreef dit:

Wil je een afspraak?


In ruil voor een levensveranderend consult vraag ik een investering in jezelf van €125. Dus voor de virtuele maagband betaal je per sessie €125.


Een consult duurt gemiddeld 45 minuten. Je kan gemakkelijk jouw afspraak inplannen in mijn online agenda.


Covid-19 regels worden nageleefd!

Dit is wat mijn cliënten vertellen over hun ervaring met de virtuele maagband:

"Vanaf dag 1 was mijn snoepdrang weg en mijn emotionele eetbuien zijn ook verleden tijd. Ik kan nu genieten van één chipje of koekje, zonder direct het hele pakje op te eten. Tot hiertoe gaat alles goed, ben blij dat ik deze stap genomen heb. Bedankt voor de hulp!"


Sylvie Verhaeghe

Roeselare

"Na mijn sessies ben ik intussen maar liefst 23 kg afgevallen! Mijn ideale gewicht voor mezelf. Heel wat vriendinnen zijn intussen jouw kant opgekomen Oprechte dank hiervoor, heerlijk gewoon!"

Tamara Noynaert

Gooik

"Na de sessies en 3 weken later ben ik bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb."Martine Moriau

Halle

"Ik had al veel diëten en afslankpillen geprobeerd maar kreeg er geen gram af. Al na 2 sessies ben ik maar liefst 3kg kwijt en heb ik al een broekmaat minder. Ik heb zo goed als geen behoefte meer aan snoep of cola zero, dit was ondenkbaar voorheen. Ik kan de virtuele maagband bij David Ost in Oostende zeker aanraden. Mijn geluk kan niet op!"


Vera Verburgh

Brugge

"Wat ik hoopte is uitgekomen: sinds mijn virtuele maagband heb ik geen enkele drang meer naar zoet en is het gemakkelijk om met veel minder eten toch genoeg te hebben en te kunnen stoppen met eten. Zonder honger of verlangen naar meer. Momenteel verlies ik op die manier ongeveer 2kg per week. Ik ben heel blij dat ik ervoor gegaan ben!"

Anny Van de Veire

Gent

"Ik kwam bij jou omdat ik graag nog wilde afvallen. Na vanalles te hebben geprobeerd lukte dit dus niet. Mijn streefdoel werd 10 kg afvallen. Ik wilde je gewoon even laten weten dat na iets meer dan acht weken ik dit doel heb bereikt en dus mijn 10 kilo kwijt ben!!!! Nogmaals super hard bedankt voor al je hulp!"Kimberley De Bie

Eeklo