Hypnose Oostende

Stoppen met roken door hypnose in Oostende

Er doen veel cowboyverhaaltjes de ronde over stoppen met roken via hypnose. Zelf kies ik voor kwaliteitsvolle sessies aan een betaalbare investering zodat iedere roker een faire kans krijgt om te stoppen met deze slechte gewoonte. Ik heb weet van collega's die astronomische bedragen vragen terwijl dit geen garantie is om te slagen. De enige garantie om te slagen zijn jouw eigen motivatie en wilskracht. Dit, in combinatie met het aanpakken van de voor jou onderliggende oorzaken van het roken, kan jouw slaagkans enorm verhogen. Heel vaak is roken een aangeleerde (on)bewuste reactie of gedrag op ongewenste emoties en stress. Door hierop te werken wordt het makkelijker om daadwerkelijk te stoppen, al dan niet in combinatie met nicotinevervangers. 

Helpt hypnose om te stoppen met roken? 

In 2013 al heeft de Gazet van Antwerpen mij een cliënte gestuurd om uit te testen of hypnose helpt om te stoppen met roken. "De zin om te roken is volledig verdwenen" is slechts 1 quote. Ontdek de volledige ervaring van deze dame in de artikels:

stoppen met roken via hypnose
stoppen met roken via hypnose

Wil jij ook stoppen met roken via hypnose? 


Ik vraag hiervoor van jou 100% motivatie en €125. 1 sessie en klaar. Wellicht 1 van de beste investeringen van jouw leven.

Garantie? Jij en jouw motivatie zijn bepalend voor het slagen. Wie het dus even komt 'proberen' zal niet stoppen. Wie echter vastbesloten is zal stoppen.

Er is geen terugbetaling van de mutualiteit. 

Getuigenissen van ex-rokers:

Stoppen met roken hypnose
Hypnose stoppen met roken
Stoppen met roken door hypnose