Spirituele hulp in plaats van exorcisme

Begeleiding naar het hiernamaals ipv exorcisme


Als medium met de gave om met overledenen te kunnen spreken en deze te kunnen bevrijden uit jouw energieveld, ben ik formeel: laat nooit een exorcisme doen! De zielen of negatief geladen energieën zullen zich nadien alleen nog sterker manifesteren. Wat nodig is, is begeleiding naar het Licht en het laten verwijderen van negatief geladen energieën door hulp van spirituele meesters waar ik mee werk.

Tekenen die wijzen op aanwezigheid van overledenen


Zonder van tevoren te weten of jij last hebt van aanwezigheid van overledenen of andere energieën, zijn er door Professor Roger Vanderdonck (+) een aantal symptomen van aanwezigheid vastgelegd in zijn boek "Het E-syndroom anders bekeken", namelijk:


  1. Je voelt je niet alleen, bekeken en soms kan je een koude tocht om je heen voelen terwijl er geen venster/deur open staat.
  2. Je ervaart last van een druk in je nek, alsof er iets op je schouders zit. Ook een druk op het hoofd wordt vaak vernoemd.
  3. Je slaapt slecht, wordt moe wakker en daardoor krijg je last van depressieve stemmingen, concentratiestoornissen en een groot gevoel van vermoeidheid. Dit komt omdat de ziel(en) van de overledene(n) energie van jou aftappen (onbewust) om hier verder te kunnen blijven bestaan. Ik geloof dat er bij vele mensen met cvs of chronisch vermoeidheidssyndroom wel eens van aanwezigheid sprake zou kunnen zijn.
  4. Onverklaarbare klachten die niet overgaan, zelfs met de beste hulp van specialisten: angsten (vaak voel jij dan de angsten van de overledene), pijnen (ook hier kan je de pijn van de overledene voelen en zullen dokters geen oorzaak vinden en je zeggen dat je er maar moet leren mee leven).
  5. Zien van schimmen in je ooghoek, voelen van aanrakingen, horen van geluiden, ruiken van bepaalde geuren...
  6. Als je huisdieren hebt dan zullen deze soms naar een punt staren en beginnen blazen of blaffen en erg onrustig zijn of soms weglopen.
  7. Je ervaart de ene na de andere tegenslag, alsof er een vloek over jou uitgeroepen is.
  8. In extreme gevallen kan je stemmen horen (die niet van jou zijn) die jou dwanghandelingen doen uitvoeren.
  9. Voorwerpen kunnen zich spontaan verplaatsen, wat zeer beangstigend kan zijn.

De oplossing? Zeker geen exorcisme maar...


Liefdevolle begeleiding naar het Licht door een medium en energetische zuivering van het aura of energieveld van de cliënt maar ook van de woning. De rust komt direct terug en geluk en harmonie kunnen weer gedijen.

Deze hulp bied ik je aan, ik ben gezegend dat ik hierbij hulp krijg van spirituele meesters en gidsen.

Wie ben ik?

Als kind zag en hoorde ik al overledenen en uiteraard werd dit niet serieus genomen. Toen ik 14 was ben ik opgenomen in een cirkel van spiritisten en mediums en leerde ik mijn gave ontwikkelen. Sindsdien heb ik al heel veel overledenen mogen begeleiden naar het Licht, samen met mijn Gidsen en andere helpers, waar ik diep dankbaar voor ben. Mensen die in een straatje zonder einde zaten en 'er maar moesten leren mee leven' heb ik opnieuw gelukkig en bevrijd zien worden... Ik hoop hiermee het taboe te doorbreken dat er heerst zodat ook jij eindelijk geholpen kunt worden.

Is dit iets voor jou?

Misschien vraag jij je nu af of ik jou zou kunnen helpen. Aarzel dan niet om mij kort jouw probleem te schetsen, ik zal jou altijd een eerlijk antwoord geven. Ook als ik van mening ben jou niet te kunnen helpen. Ik maak mensen niks wijs en hou mensen niet aan het lijntje. Mail mij en ik zal jou spoedig antwoorden. Misschien ben je al overtuigd of voel je een innerlijke drang om langs te komen. Dan kan je gerust jouw afspraak inplannen in mijn online-agenda en zien wij elkaar snel...

Wil je een afspraak?


In ruil voor een levensveranderend consult vraag ik een investering in jezelf van €125. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten. Je kan gemakkelijk jouw afspraak inplannen in mijn online agenda.

Covid-19 regels worden nageleefd!