Hypnose Oostende

Innerlijke rust vinden met hypnose

ontspannen man

Bij Hypnose Oostende kunnen we je helpen om innerlijke rust te vinden met behulp van hypnose. Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik je door middel van ontspanningstechnieken en suggesties, waardoor je in een diepe staat van ontspanning komt en negatieve gedachten los kunt laten.

Het resultaat? Een rustiger en kalmer gevoel, waardoor je beter kunt omgaan met stress en meer innerlijke vrede kunt bereiken. Heel vaak is er al verbetering nadat je een sessie bij mij gevolgd hebt. Soms kan het nuttig zijn om een tweede sessie te volgen maar dat is volledig afhankelijk van de aard van jouw situatie. Toch zal ik mij maximaal inspannen om jou in 1 hypnose sessie zoveel mogelijk te ontlasten omdat ik jou niet onnodig op kosten wil jagen...  

Hoe hypnose kan helpen innerlijke rust te vinden 


Jouw innerlijke rust kan door verscheidene gebeurtenissen verstoord zijn. Dagelijks terugkomende stress (thuis en/of op het werk of onderweg daar naartoe), onverwachte emotionele gebeurtenissen, ziekte of eenzaamheid... Al deze zaken en nog veel meer, verstoren jouw innerlijke rust. Misschien kan je aan deze zaken niks veranderen maar wel aan de manier waarmee jij er onbewust mee omgaat. In hypnose gaan wij net dit gaan veranderen zodat dit jouw innerlijke rust niet meer in de weg zit.

Wil je een afspraak? 

Ervaringen van cliënten over hypnose bij stress

Getuigenis over verdriet verwerken


“Beste David, het is nu bijna 7 jaar geleden dat onze dochter haar geliefde peter onverwachts heeft verloren. Aanvankelijk leek dit verlies en verdriet voor haar niet erger als bij de meeste personen, althans dit dachten wij toch. Jaren heeft ze dit verdriet verborgen en opgekropt tot ze enkele maanden geleden volledig ingestort is. Aangezien er op zich geen signalen waren was dit voor ons eveneens een verassing. Zware huilbuien en hysterische reacties kwamen steeds vaker voor. We hebben op allerlei manieren geprobeerd om haar te kalmeren en haar te helpen maar niks lukte met alle gevolgen van dien. Toen zijn wij in contact gekomen met jouw praktijk. Jij bent erin geslaagd om haar verdriet te verzachten. Nu hebben we onze vrolijke dochter terug! Langs deze weg willen wij jou hierbij nogmaals bedanken. Ik hoop dat dit mensen ook kan inspireren om mensen de stap vlugger naar jou te zetten.”


Kevin Van Bont

Galmaarden

Getuigenis opnieuw eetlust na chemo


“Vorige week kwamen wij met mijn moeder naar jou omdat zij door de bestralingen en chemotherapie maar bleef vermageren en geen eetlust meer had. Dokters konden haar niet meer helpen. Na ons bezoek aan jou is er reeds vooruitgang te zien (wat ons zeer gelukkig maakt). De walging, het beginnen braken bij het zien, het denken aan eten en medicatie is echt wel verdwenen. Ze begint stilletjes aan meer voeding tot zich te nemen zonder dit terug uit te braken. En dat is wat voor ons telt, dat ze toch wat voeding binnenhoudt, al zijn dit kleine hoeveelheden. Op haar wekelijkse controle was ze een halve kilo bijgekomen wat positief is. Ik hoop dat deze vooruitgang verder positief blijft evolueren. Bij deze nogmaals bedankt dat we mochten langskomen.”


Katty Vandenbossche

Moorsel

Getuigenis over stress loslaten


“Ik had steeds last van duizeligheid en draaiingen in mijn hoofd maar dokters vonden geen directe oorzaak. Volgens hen was ik kerngezond maar had ik last van stress. Ten einde raad kwam ik in jouw praktijk terecht. Voor de sessie kon ik mijn hoofd niet draaien of mij bukken zonder dat ik last had van draaiingen. Na de sessie kan ik dit wel! En ik voel mij helemaal bevrijd en opgelucht. Alle spanning is weg. Vroeger kon ik nogal piekeren maar op een vreemde manier lukt dat niet meer nu. Als ik probeer te piekeren is er precies een stemmetje in mij dat zegt dat ik het moet loslaten. Het lijkt ongelooflijk maar het is waar. Ik had nooit verwacht dat dit zou gekund hebben!”

Valere De Brabanter

Geraardsbergen

Getuigenis geen schudgedrag meer


“Beste David, na de sessie voelde ik mij precies als herboren, ik had een overdosis aan geluk die avond! Het was lang geleden dat ik mij nog zo goed voelde. Mijn schudgedrag is volledig verdwenen! Ik schud niet meer met mijn hoofd in de lift, autorijden lukt weer volledig, geld opnemen in de bank kan weer normaal, fietsen gaat weer vanzelf zonder die schudpartijen...echt David, ik ben bevrijd!"


(Nota: deze man vertoonde sinds zijn kindertijd hevig schudden met zijn hoofd in allerlei situaties. Hij had letterlijk de beste specialisten geraadpleegd in België, echter zonder resultaat. Hij wenst anoniem te blijven maar ik kan je desgewenst zijn gegevens bezorgen indien je de authenticiteit wenst na te trekken). 


Frederik D.

Hypnose helpt bij stressHypnose kan helpen bij het verminderen van stress, het ontwikkelen van positieve denkpatronen en het herstellen van een gezonde balans in je leven.


Hypnose bij stress maakt gebruik van verschillende technieken en suggesties om je te helpen ontspannen en je stressniveau te verlagen. Tijdens een sessie zal de ik je in een comfortabele positie plaatsen en je begeleiden naar een diepe staat van ontspanning. Van daaruit zullen positieve suggesties worden gegeven om negatieve gedachten en stress te verminderen. Hypnose kan ook helpen bij het identificeren van de bronnen van stress in je leven en het aanleren van nieuwe coping-mechanismen om ermee om te gaan. Bij Hypnose Oostende werk ik samen met jou om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Laat mij je helpen stressvrij te worden en een leven vol rust en balans te bereiken!

unsplash