Hypnose Oostende

In jouw kracht komen met hypnose

We gaan opruimwerk doen


Met opruimwerk bedoel ik dat ik samen met jou op zoek zal gaan naar de werkelijke oorzaak van jouw klachten zodat deze "opgeruimd" kunnen worden en jou niet meer in de weg kunnen zitten om je krachtig, goed en gelukkig te voelen. Hiervoor zijn meestal 1 tot 2 sessies nodig. Oud aangeleerd gedrag of onbewuste overtuigingen kunnen hardnekkig zijn en jouw hele leven onderuit halen. We gaan terug balans in jouw leven brengen, op jouw eigen tempo. Je zal in jouw kracht komen en jouw grenzen durven en kunnen stellen en zo het zelfvertrouwen en respect krijgen dat je verdient!

Mijn persoonlijke visie


Na vele jaren met mensen en hun onderbewustzijn of gewerkt te hebben (sinds 2003), ben ik tot inzichten gekomen welke ik hier kort met jou ga delen. Om te beginnen moet je niet 'geloven' in hetgeen ik doe, het werkt even goed of je er nu in gelooft of niet en is even echt als de zwaartekracht. Iedereen heeft een onderbewustzijn dat op de achtergrond alles wat je meemaakt, registreert en erop reageert door jouw gedachten, gevoelens en gedrag aan te passen zodat je kan overleven. Als je onaangename zaken meemaakt bijvoorbeeld, kan het zijn dat je innerlijk een heel krachtige overtuiging creëert die vanaf dan onbewust gaat werken. Bijvoorbeeld: "Dit ga ik nooit meer toelaten" of "Ik ga nooit gelukkig kunnen zijn"... Jouw besluit wordt dan jouw werkelijkheid. Later, als de situatie

al lang voorbij is, blijven deze onbewuste overtuigingen echter op de achtergrond hun werk doen en kunnen jou gevangen houden in een vicieuze cirkel van onverklaarbare klachten die met reguliere zorg vaak niet opgelost kunnen worden. Door in gesprek te gaan met jouw onderbewuste en duidelijk te maken dat het problematische gedrag van toen jou nu hindert om je goed te voelen en duidelijk te maken dat dit toen een goede strategie was om te kunnen overleven maar nu al lang niet meer nodig is in jouw leven, kunnen ongewenst gedrag of hinderende symptomen opgelost worden zodat er jou niets meer in de weg zit om je krachtig, goed en gelukkig te voelen. Resultaat is een spontane heling omdat de oorzaak aangepakt is geweest... .

Wil je een afspraak maken? 


Tijdens een 60 minuten durend consult krijg je mijn onverdeelde aandacht en zet ik mijn expertise in welke reeds honderden mensen geholpen heeft om hun doelstellingen te bereiken.


In ruil voor een levensveranderend consult van 60 minuten vraag ik van jou een investering in jezelf van €125. 

(Collega's met minder ervaring zijn duurder!) 

Getuigenis over verdriet verwerken


“Beste David, het is nu bijna 7 jaar geleden dat onze dochter haar geliefde peter onverwachts heeft verloren. Aanvankelijk leek dit verlies en verdriet voor haar niet erger als bij de meeste personen, althans dit dachten wij toch. Jaren heeft ze dit verdriet verborgen en opgekropt tot ze enkele maanden geleden volledig ingestort is. Aangezien er op zich geen signalen waren was dit voor ons eveneens een verassing. Zware huilbuien en hysterische reacties kwamen steeds vaker voor. We hebben op allerlei manieren geprobeerd om haar te kalmeren en haar te helpen maar niks lukte met alle gevolgen van dien. Toen zijn wij in contact gekomen met jouw praktijk. Jij bent erin geslaagd om haar verdriet te verzachten. Nu hebben we onze vrolijke dochter terug! Langs deze weg willen wij jou hierbij nogmaals bedanken. Ik hoop dat dit mensen ook kan inspireren om mensen de stap vlugger naar jou te zetten.”


Kevin Van Bont

Galmaarden

Getuigenis opnieuw eetlust na chemo


“Vorige week kwamen wij met mijn moeder naar jou omdat zij door de bestralingen en chemotherapie maar bleef vermageren en geen eetlust meer had. Dokters konden haar niet meer helpen. Na ons bezoek aan jou is er reeds vooruitgang te zien (wat ons zeer gelukkig maakt). De walging, het beginnen braken bij het zien, het denken aan eten en medicatie is echt wel verdwenen. Ze begint stilletjes aan meer voeding tot zich te nemen zonder dit terug uit te braken. En dat is wat voor ons telt, dat ze toch wat voeding binnenhoudt, al zijn dit kleine hoeveelheden. Op haar wekelijkse controle was ze een halve kilo bijgekomen wat positief is. Ik hoop dat deze vooruitgang verder positief blijft evolueren. Bij deze nogmaals bedankt dat we mochten langskomen.”


Katty Vandenbossche

Moorsel

Getuigenis over stress loslaten


“Ik had steeds last van duizeligheid en draaiingen in mijn hoofd maar dokters vonden geen directe oorzaak. Volgens hen was ik kerngezond maar had ik last van stress. Ten einde raad kwam ik in jouw praktijk terecht. Voor de sessie kon ik mijn hoofd niet draaien of mij bukken zonder dat ik last had van draaiingen. Na de sessie kan ik dit wel! En ik voel mij helemaal bevrijd en opgelucht. Alle spanning is weg. Vroeger kon ik nogal piekeren maar op een vreemde manier lukt dat niet meer nu. Als ik probeer te piekeren is er precies een stemmetje in mij dat zegt dat ik het moet loslaten. Het lijkt ongelooflijk maar het is waar. Ik had nooit verwacht dat dit zou gekund hebben!”

Valere De Brabanter

Geraardsbergen

Getuigenis geen schudgedrag meer


“Beste David, na de sessie voelde ik mij precies als herboren, ik had een overdosis aan geluk die avond! Het was lang geleden dat ik mij nog zo goed voelde. Mijn schudgedrag is volledig verdwenen! Ik schud niet meer met mijn hoofd in de lift, autorijden lukt weer volledig, geld opnemen in de bank kan weer normaal, fietsen gaat weer vanzelf zonder die schudpartijen...echt David, ik ben bevrijd!"


(Nota: deze man vertoonde sinds zijn kindertijd hevig schudden met zijn hoofd in allerlei situaties. Hij had letterlijk de beste specialisten geraadpleegd in België, echter zonder resultaat. Hij wenst anoniem te blijven maar ik kan je desgewenst zijn gegevens bezorgen indien je de authenticiteit wenst na te trekken). 


Frederik D.