Hypnose Oostende

Angst overwinnen en verdriet loslaten met hypnose

Hoewel angst of verdriet een nuttige functie kan hebben, zorgt deze er soms ook voor dat je niet meer in staat bent om op een normale manier te functioneren. Dan wordt het tijd om in te grijpen. Voor zover ik weet helpen praten en doen alsof niet. Om angst of verdriet los te laten is het nodig om met het onderbewustzijn te werken en daar de angst of het verdriet aan te pakken. Nu ja aanpakken...loslaten is beter. Want ooit was die angst of verdriet  wel nuttig in je leven maar deze zorgt nu voor overlast en is vaak overbodig. Dit maak ik duidelijk aan het onderbewustzijn zodat het de angst of verdriet kan loslaten en jij dit direct kunt beginnen voelen. Na de sessie verdwijnt de angst of het verdriet meteen ofwel geleidelijk aan gedurende de dagen na jouw sessie.

Een overzicht van angsten die kunnen opgelost worden met hypnose:

  • Rijangst: angst om met de auto te rijden 
  • Vliegangst: angst in het vliegtuig
  • Claustrofobie: angst in kleine ruimtes (lift, scanner enz)
  • Sociale angst: angst om contact te maken met anderen
  • Angst voor dieren of insecten
  • Angst om te spreken in het openbaar
  • Angst om te slikken (slikangst)
  • Angst voor naalden

enz...

 

Een voorbeeld hypnose sessie


Lang geleden, toen ik nog zelf 125kg woog (ik ben intussen 25kg afgevallen met mijn versie van de virtuele maagband), had ik het voorrecht om Sophie, die leed aan een heel erge vorm van angst, te mogen bevrijden in amper 1 sessie! En het goede nieuws is: mijn werkwijze helpt bij ELKE vorm van angst. Dus, wil jij ook opnieuw genieten van het leven ipv te OVERLEVEN? Bekijk dan de video en boek jouw afspraak zodat ik je kan helpen...

Tijdens een 60 minuten durend consult krijg je mijn onverdeelde aandacht en zet ik mijn expertise in welke reeds honderden mensen geholpen heeft om hun doelstellingen te bereiken.


In ruil voor een levensveranderend consult van 60 minuten vraag ik van jou een investering in jezelf van €125. 

Enkele ervaringen van ex-cliënten:

“Ik heb geen schrik meer in de auto. Gisteravond naar zee, donker, file en autostrade, dé ideale uitdaging, maar ik had

geen enkele keer zweethanden, ben niet kortademig geweest...

Mijn bezoek aan jou heeft mijn hele leven veranderd, waarvoor heel erg dank!"


Barbara Lamiroy

“Ik ben bij u langsgeweest owv mijn vliegangst. Wij zijn kort nadien vertrokken naar Dubai en ik heb een fantastische vlucht gehad! Mijn man kon het het echt niet geloven dat dit mogelijk was, we hebben er 2 dagen lang over gesproken omdat wij er zo verbaasd over waren!"


Sandy De Freyne

“ik had sinds lange tijd problemen met presentaties; ik klapte volledig dicht. De dag na onze sessie sprong ik direct in het oog met het presenteren van mijn kandidaat. Ik kan echt niet beschrijven hoe dankbaar ik je ben, ik voel mij nu veel zekerder”


Donny Croons