Hypnose Oostende

Afvallen met hypnose en de virtuele maagband  

Ervaar de kracht van virtuele maagband hypnose. Met deze unieke en effectieve methode kan jij op een natuurlijke en veilige manier jouw gewicht beheersen. Tijdens de hypnosesessies wordt jouw onderbewustzijn geprogrammeerd met overtuigingen die jouw eetlust verminderen en gezonde eetgewoonten bevorderen. Voel je bevrijd van emotioneel eten en bereik jouw ideale gewicht met virtuele maagband hypnose bij Hypnose Oostende.


Tijdens een virtuele maagband hypnosesessie wordt je in een diepe ontspanning gebracht. Ik zal vervolgens positieve suggesties geven die de overtuigingen en gedachtenpatronen met betrekking tot voedsel en eetgewoonten veranderen. Door het onderbewustzijn te herprogrammeren, kan jij je sneller voldaan voelen na het eten van kleinere porties voedsel. Dit helpt jou om af te vallen en jouw gewichtsdoel te bereiken.


Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik jou stap voor stap door het proces, zodat je vol vertrouwen en gemotiveerd kunt zijn om jouw doelen te bereiken. Het beste van alles is dat virtuele maagband hypnose een niet-invasieve en niet-chirurgische methode is, waardoor het een veilig alternatief is voor traditionele maagbandchirurgie. Begin vandaag nog jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven en ontdek hoe virtuele maagband hypnose jouw leven kan veranderen.

Virtuele maagband hypnose

De voordelen van een virtuele maagband


  • De onderliggende oorzaken van overdadig eten worden aangepakt en veranderd
  • Je gaat vanzelf met minder eten sneller voldaan zijn 
  • Zin in zoet en snacks verdwijnt waardoor afvallen gemakkelijker wordt
  • Zeer goede resultaten. Ook op lange termijn
  • Geen gevaarlijke complicaties, geen narcose, geen littekens en huidoverschot
  • Op enkele uitzonderingen na, zijn mijn cliënten zeer tevreden (lees de reviews)

Bereik jouw streefgewicht met de virtuele maagband hypnose

Ontdek het virtuele maagband onder hypnose traject:

Sessie 1


Na goed geluisterd te hebben waar je het moeilijk mee hebt mbt gewicht verliezen, leg

ik je uit wat mijn werkwijze is en zal ik deze eens demonstreren zodat eventuele angst direct kan verdwijnen. Tijdens de eerste sessie gaan we vooral emotioneel eten en stress-eten stoppen; we gaan ook de zin en drang naar zoetigheid wegnemen en het nog enkele gezonde eet-

gewoonten aanleren. Als je de dagen na jouw eerste sessie merkt dat de vooropgestelde veranderingen door jouw onderbewustzijn uitgevoerd worden, dan mag jij jouw tweede sessie inplannen in mijn online-agenda; wij weten dan dat de gemaakte afspraken door je onderbewustzijn nagekomen worden en kunnen er van uitgaan dat ook de volgende 2 sessies een succes zullen worden en ook jij jouw streefgewicht zal kunnen behalen!

Sessie 2


In de tweede sessie gaan we over tot het virtueel plaatsen van jouw maagband. Aangezien wij nu zeker weten dat jouw onderbewustzijn mijn instructies goed opvolgt, zal ik het verder diepgaande veranderingen laten maken. Ik ga het vragen om in jouw gedachten een virtuele maagband te plaatsen. Na afloop zal je merken dat je sneller voldaan bent tijdens het eten en dat je op tijd zult stoppen. Intussen kan je al makkelijk weerstaan aan snoep en snacks en ga je vanuit jezelf ook gezondere keuzes maken op het gebied van voeding die jou zullen helpen om jouw streefgewicht te behalen. Om zeker te zijn dat je blijvend resultaat gaat ondervinden, is het wenselijk om een derde en laatste sessie in te plannen om jouw virtuele maagband nog wat aan te spannen en op te ruimen wat eventueel nog in de weg zit.

Sessie 3


In de laatste sessie kijken we dan na of jouw virtuele maagband inderdaad strak genoeg zit of wat verder moet aangespannen worden. Vaak steken de laatste restantjes van oude denk-en gedragspatronen de kop op tussen sessie 2 en 3. We gaan het nodige doen om deze te neutraliseren of los te laten zodat er jou niets meer in de weg zit om jouw streefgewicht te bereiken. Op deze manier worden de nieuwe eetpatronen nieuwe eetgewoonten op lange termijn. Zo blijf je niet afhankelijk van mij en heb je de controle over jouw eten en jouw leven terug!

Je kan dan opnieuw genieten van eten maar zonder overdadig te zijn. Kledij waar je niet meer in kon past je opnieuw als gegoten of is te groot geworden... Geen schaamte meer om op foto's te staan of als je voor een spiegel staat...

Ervaringen met de virtuele maagband hypnose:

"Vanaf dag 1 was mijn snoepdrang weg en mijn emotionele eetbuien zijn ook verleden tijd. Ik kan nu genieten van één chipje of koekje, zonder direct het hele pakje op te eten. Tot hiertoe gaat alles goed, ben blij dat ik deze stap genomen heb. Bedankt voor de hulp!"


Sylvie Verhaeghe

Roeselare

"Ik had al veel diëten en afslankpillen geprobeerd maar kreeg er geen gram af. Al na 2 sessies ben ik maar liefst 3kg kwijt en heb ik al een broekmaat minder. Ik heb zo goed als geen behoefte meer aan snoep of cola zero, dit was ondenkbaar voorheen. Ik kan de virtuele maagband bij David Ost in Oostende zeker aanraden. Mijn geluk kan niet op!"


Vera Verburgh

Brugge

"Na mijn sessies ben ik intussen maar liefst 23 kg afgevallen! Mijn ideale gewicht voor mezelf. Heel wat vriendinnen zijn intussen jouw kant opgekomen Oprechte dank hiervoor, heerlijk gewoon!"
Tamara Noynaert

Gooik

"Wat ik hoopte is uitgekomen: sinds mijn virtuele maagband heb ik geen enkele drang meer naar zoet en is het gemakkelijk om met veel minder eten toch genoeg te hebben en te kunnen stoppen met eten. Zonder honger of verlangen naar meer. Momenteel verlies ik op die manier ongeveer 2kg per week. Ik ben heel blij dat ik ervoor gegaan ben!"


Anny Van de Veire

Gent

"Na de sessies en 3 weken later ben ik bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb."Martine Moriau

Halle

"Ik kwam bij jou omdat ik graag nog wilde afvallen. Na vanalles te hebben geprobeerd lukte dit dus niet. Mijn streefdoel werd 10 kg afvallen. Ik wilde je gewoon even laten weten dat na iets meer dan acht weken ik dit doel heb bereikt en dus mijn 10 kilo kwijt ben!!!! Nogmaals super hard bedankt voor al je hulp!"Kimberley De Bie

Eeklo

Wil je een afspraak?

€140 per sessie

"Hoe kan ik weten hoe het voor mij zal voelen of werken? Ik ben sceptisch..."

Je weet nooit op voorhand zonder iets gedaan te hebben hoe jij het zal ervaren. Dat is zo met alles…


Sceptisch zijn is perfect, dan ben je extra alert en leer je snel bij. Het is mijn ervaring dat de meeste mensen aanvankelijk sceptisch zijn maar al snel verbaasd zijn eens zij dingen ervaren die zij aanvankelijk als moeilijk of onmogelijk beschouwden… (zie video)

Hypnose heeft wel al heel veel mensen goed geholpen.
De meeste van mijn cliënten waren aanvankelijk ook sceptisch en toch hebben zij de veranderingen gemerkt die zij hoopten…

-25 kg na mijn eigen virtuele maagband!

Als geen ander WEET ik hoe moeilijk het is om op juw streefgewicht te komen. Toen ik in 2018 de virtuele maagband op mezelf toepaste, verloor ik makkelijk 25kg en nog steeds zit ik rond mijn streefgewicht. Ik ken de valkuilen en de addertjes onder het gras en help je deze te vermijden als je mij toestaat jou te helpen afvallen met de virtuele maagband en hypnose.

Lees het artikel uit "Story"

Een journaliste kwam in 2016 de eerste sessie om af te vallen volgen en schreef dit: